Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám digit. Mixpult SOUNDCRAFT Ui16 s čs. manuálem. Používaný pouze v rackové bedně ve vnitřním prostoru. V 100% stavu. Kvalita a spolehlivost. Ui16 je digitální mixážní pult s 16 kanály, který je kompletně ovládaný dálkově pomocí Wi-fi. Disponuje 31-pásmovým grafickým ekvalizérem, noise gate a kompresory pro všechny výstupy, a RTA (real-time frequency analyser) pro všechny kanály; dále třemi zabudovanými Lexicon FX efektovými procesory - Reverb, Delay a Chorus, Součástí je dvoukanálový USB media player (kompatibilní s formáty MP3, WAV a AIFF), 2 vyvážené XLR Aux výstupy, dvě 1/4" výstupy pro sluchátka a vstup pro HDMI kabel. Všechny vstupy s fantomovým napájením. - Počet mikrofonních vstupů: 12, Počet vstupů: 14, Počet AUX: 4, EQ mikrofonních kanálů: 4 pásma s parametrem, Montáž 19": Ano, Multiefekt: Ano - LEXICON, Kompresor: Ano, FW: Ne, USB: Ano, LAN: Ano, WiFi: Ano. Rozměry: 110 x 177 x 483 mm, 19", 4U, Hmotnost: 3,61 kg včetně orig. síťového adaptéru., prodám, na prodej,Prodám digit. Mixpult SOUNDCRAFT Ui, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace