Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Mackie D4 Pro

PETR KOLÁŘ - MACKIE MESSER

PETR KOLÁŘ - MACKIE MESSER

2009-03-16 16:18:00

Mackie Messer. Máváš křídly. Snad jsem to zavinil já. Tlaková níž. Dům u vycházejícího slunce. Dotýkat se hvězd. Holubí dům. Sůl, bič a škola. Blues na cestu poslední. Eleanor Rigby. Stíny. Mack the knife.

Zesilovač a mixážní pult Tapco (by Mackie)

Zesilovač a mixážní pult Tapco (by Mackie)

2009-03-25 08:44:17

Ahoj... rozprodávám část aparatury, neboť se mi rozpadla kapela a já musím umořit dluh, který jsem si kvůli ní udělal ;)... oboje mám zhruba rok a čtvrt, takže v naprostém pořádku a v záruce... TAPCO (BY MACKIE) - Mix 220FX - Analogový mixážní pult s FX efektem... cena: 4000,- TAPCO (BY MACKIE) - J-1400 - Koncový zesilovač s výkonem: 2x 310W/8Ohm, 2x 450W/4Ohm... cena: 7000,- plus kabely zdarma... samozřejmě je možné koupit oba zvlášť...

Mackie D4 Pro

Mackie D4 Pro

2009-10-20 11:39:31

Prodám dj mixpul Mackie D4 Pro. Staří 4 měsíce. Mixpult je plně funkční a plně kompaktibilní s Traktor Scratch pro. Tento mix vlastní Traktor scratch certifikát, což znamená, že Vám stačí pro spojení s pc jen Traktor Upgrade. Tento mix je ještě 7 měsíců v záruce. Pro foto mě prosím kontaktujte na mail, či na mobil.

Mackie D4 Pro

Mackie D4 Pro

2009-10-29 14:26:42

Nabízím DJ mixpult mackie D4 Pro. Informace co se týče technické stránky tohoto produktu jsou na stránkce uvedené výše. Ve zkratce můžu říci, že se jedná jak o djský, tak i produkční mixer. Staří je 4 měsíce. Tento dj mixpult byl zakoupen v USA jako nový, takže jsem první majitel a vztahuje se na tento produkt ještě záruka. Jedná se tedy o 4 kanálový dj mixer. Jsou zde 2x filter efekty, jak na basy, tak středy i výšky. Tento dj mixpult je hodnocen velmi kladně, jelikož je se s ním skvěle pracuje a také má obrovskou výhodu, že vlastní TRAKTOR SCRATCH CERTIFIKAT. Tento certifikát znamená, že Vám stačí dokoupit pouze traktor scratch upgrade a můžete mixovat své mp3 songy. Důvodem prodeje, že bych si chtěl pořídit dj mixpult od Ecleru, a to přesněji typ EVO 5. Mixák je plně funkční. Doprava bude řešena individuelně. Jaké koliv informace se dozvíte na mém telefonu, či na emailu.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám dj mixpul Mackie D4 Pro. Staří 4 měsíce. Mixpult je plně funkční a plně kompaktibilní s Traktor Scratch pro. Tento mix vlastní Traktor scratch certifikát, což znamená, že Vám stačí pro spojení s pc jen Traktor Upgrade. Tento mix je ještě 7 měsíců v záruce. Pro foto mě prosím kontaktujte na mail, či na mobil., prodám, na prodej,Mackie D4 Pro, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace