Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám stavěný kláves. \"MINI STACK\"-2x 80W do 8 ohmu a 2x 125W do 4 ohmů–stereo.Popis: 2-3x vstup stereo,každý kanál své vstupní volume,z základní mix. části společný linkový výstup ve stereu pro zvukaře, následuje korekční obvod: volume,gain,basy,středy, výšky,Společný MASTER VOLUME. Spínač MUTE/PLAY a nuceného chlazení.Výstupy: 2x line (L a R na předním panelu pro zvukaře),1x line stereo jack (umístěno na dně chasis pro eventuelně další zesilovač, mix ...), 1x sluchátka, 1x box pro kombo s hlavou (L kanál), 2x box externí pro R kanál, 9, 12 V pro krabičky, hudební nástroj s adapterem, 230 V s roz3kou pod klávesový stojan–5 metrů. Externí box-osázen stejně jako vrchní sestava. Obě bedny mají rozměry stejný: 460x480x270 mm. Osazeno: trafo toroidní vyrobené na zakázku o výrobní firmy, Koncový stupeň EZK - KSD 8251,2x repro 12\" CELESTION G12-100,100W,8 ohm, 99 dB citlivost,80-6.000 Hz+ výšky. Ostatní e-mailem,inzeruji na:http://www.aukro.cz/show_item.php?item=371817571. DOHODA JISTÁ., prodám, na prodej,Klávesový \"MINI STACK\" 2x 80W, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace