Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Vystupuji, mimo jiné, jako samostatný saxofonista, se zhruba 3 hodinovými programy Jazzový dýchánek, Sax mood, The sax in love, .... Díky velice širokému repertoáru cca 1000 známých i méně známých skladeb a hitů různých interpretů, z různých dob a stylů jsem schopen vytvořit na zakázku i např. jedno až tříhodinové show s nějakým konkrétním zadáním. V rámci minimalismu jsem schopen zahrát a zazpívat na vašem plese, na zábavě, na rautu, na oslavě, na podnikovém večírku, na svatbě, na vernisáži ...... kde vám mimo hry na tenor saxofon, sopran saxofon, klarinet a flétnu zazpívám s pomocí vlastních midi hudebních podkladů (halfplayback) a s vlastním doprovodem na kytaru nebo na klávesy i taneční repertoár. Dále Vám nabízím své vystoupení v doprovodu živé kapely. Shrnuto a podtrženo jsem právě ten muzikant, kterého hledáte a již se těším na Vaši společnost. , prodám, na prodej,Živá hudba - saxofonista,zpěvák,..., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace