Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám dvě nové pouze vybalené Chiny Holy China Brilliant - Bronzový činel čína Sabian z řady AA. Tento činel má vyšší ladění. Velký bell je neleštěný. V těle činelu je 51 otvorů, což zvyšuje chvění a tím i hlasitost a doznívání činelu. Tento činel byl navržen ve spolupráci s bubeníkem Red Hot Chilli Peppers Chadem Smithem. Chad je nepochybně razantní bubeník a tento činel podle jeho návrhů je skutečná činelová bestie co do hlasitosti a průraznosti zvuku. Hmotnost thin. Povrchová úprava leštěná brilliant /kromě bellu), průměr menšího činelu 17"/43,2 cm. Průměr většího činelu 19"/48,3 cm. Činely z řady AA (AA = zkratka pro automatická kovárna, Automated Anvil) jsou tepané kompletně strojově. Soustružení je hrubší, což dává těmto činelům vintage styl a zvukově je směřuje někam do 50. až 70. let. Mají vyšší a jasnější tón, vhodný do mnoha stylů. Vyrábí se z bronzové slitiny B20 v provedení brilliant i natural. Cena za 17 = 5.480 Kč. Cena za 19 = 6.480 Kč, prodám, na prodej,Nové pouze vybalené Chiny - Sabian, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace