Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

To je zcela nové, v neotevřené krabici Korg PA4X 76 klíče. Prosím, kontaktujte mě, pokud potřebujete Oriental verzi.   76 Světelně vážené klíče Výraz klávesnice s funkcí Aftertouch 128 Hlasová polyfonie 1500 Zvuky Více než 500 stylů Interní 500 GB pevný disk Nový zvukový motor EDS X thomann s technologií Streaming Nové vícedávkové a bubnové zvuky Ovládání efektů - Waves Audio sro MAXX Suite (MaxxEQ, MaxxBass, MaxxVolume, MaxxTreble, MaxxStereo) Vokální zpracování TC Helicon Digitální ojí s 9 stopami Odběr vzorků: vlna. Formáty AIFF a SoundFront (Paměť: Wave, formát AIFF) Uživatel PCM Ram paměti 400 MB Chord sekvencer 512 Umístění zvuku uživatele 128 umístění thomann v bubnové sadě XDS Dual Sequencer s Crossfade Přehrává MP3, MP3 + G, KAR a Midi 16 Sekvence stop Zvukový záznamník Hudební databáze písní Plně kompatibilní se všemi modely "i" a "Pa" Řadič pásu 8 Definovatelné fadery 7 "barevný dotykový displej TFT Slot pro kartu Micro SD USB Host USB do zařízen, prodám, na prodej,Korg PA4X 76 klíče, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace