Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

s těžkým srdcem nabízím do dobrých rukou tohoto amerického mazlíka legendární firmy ENSONIQ. Podrobný popis a recenzi asi nejlíp zvládl na svých stránkách:czechkeys.blog.c/1106/ensoniq-mr-61 pan Michal Najvrt. Prodávaný nástroj je v mint stavu, bez škrábanců a opotřebení. Má již Flash ROM OS v 2.0, ve které jsou odstraněny veškěré neduhy předchozích verzí. Úžasný "americký" zvuk klavíru, Hammondek (leslie se zapíná přes aftertouch, přitlačením klávesy), kytar i klasických nástrojů, air plochy,GM apod.. Funkce Idea Pad, super vychytávka, která si pamatuje 32 posledních motivů, které byly na klaviatuře zahrány, ty se pak dají kliknutím přehrát do track rekorderu a dál rozvíjet, či uložit na disketu, čili deální pro skládání hudby i živé hraní. Skvělý zvuk bicích. Aux vstupy pro externí nástroj, 24bit efekty ovládané z panelu a mnoho dalšího. Možnost rozšíření o 3 moduly, dají se sehnat přes ebay. Dám k tomu CD se zvuky a editačním programem pro Windows SoundQuest 10XL. A jak to hr, prodám, na prodej,ENSONIQ MR61 - workstation, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace